Η AlarmNet Security Systems ιδρύθηκε από στελέχη του χώρου των συστημάτων ασφαλείας, με πολυετή εμπειρία στον τομέα της ασφάλειας και με άδεια λειτουργίας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, σύμφωνα με το Νόμο 2518/1997.

Σκοπός της εταιρίας μας είναι, να παράσχει υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας, με υπευθυνότητα και συνέπεια. Έχοντας όλα τα σύγχρονα μέσα και την τεχνογνωσία είμαστε σε θέση να αναλάβουμε να προστατέψουμε την ζωή και την περιούσια σας.

Τα εξειδικευμένα στελέχη και το προσωπικό μας μελετούν , εφαρμόζουν και υποστηρίζουν αξιόπιστα οποιαδήποτε εφαρμογή σε: Η AlarmNet Security συμμετέχει ενεργά στις εξελίξεις της τεχνολογίας στον τομέα των προηγμένων συστημάτων ασφαλείας και των τηλεπικοινωνιών και έχει δημιουργήσει ένα ευρύ πελατολόγιο που περιλαμβάνει σημαντικούς φορείς, τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημόσιου φορέα. Οι μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες, αποτελούν το βασικότερο στόχο της εταιρίας, που επενδύει συνεχώς στην επαναξιολόγηση των συστημάτων των πελατών της, στην εξέλιξη των παρεχόμενων υπηρεσιών προς αυτούς και την άμεση εξυπηρέτηση τους.

Για το λόγο αυτό η εταιρία μας προμηθεύει εγκαθιστά και υποστηρίζει προϊόντα από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού στα συστήματα ασφαλείας τα οποία διαθέτουν όλες της απαιτούμενες προδιαγραφές ποιότητας και πιστοποίησης.